Kirjanpito ja raportointi

Onnimanni Kiinteistöpalveluissa tehdään asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpitoa. Asiakkaina on myös arvonlisäverovelvollisia kiinteistöjä. Muiden osakeyhtiöiden kirjanpito hoituu Tilitoimisto Onnimannissa.

Sähköisen taloushallinnon avulla taloyhtiöllä on ajantasainen tieto taloudellisesta tilanteesta ja sitä suosittelemme asiakkaillemme.

Vastikevalvonta, maksuliikenne ja palkat

Lähetämme vastiketilisiirrot, e-laskut ja suoramaksut osakkaille ja valvomme, että kaikki hoitavat maksunsa. Tarvittaessa lähetämme maksukehotukset ja hoidamme perinnän. Myös mittarilukemiin perustuva vesilaskutus onnistuu.

Huolehdimme laskujen vastaanottamisesta, niiden tiliöinnistä, maksusta ja hyvityslaskujen kohdistamisesta.

Laskemme palkat ja palkkiot, huolehdimme niiden maksamisesta sekä ilmoituksista tulorekisteriin.

 

Kiinteistösihteerin palvelut

Kiinteistösihteerien puhelinpalvelu (03 7156 001) on avoinna arkisin klo 12-15. Heihin voi ottaa yhteyttä vastikeisiin ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Tilitoimisto Onnimanni tarjoaa kiinteistösihteerien palveluja myös muille isännöintitoimistoille.

Isännöinti

Olemme erikoistuneet pienten taloyhtiöiden isännöintiin, mutta asiakkaaksemme ovat tervetulleita kaikenkokoiset taloyhtiöt.  Parasta osaamisaluettamme on taloyhtiön talous, hallinto ja projektijohtaminen.

Kiinteään kuukausihintaan sisältyy:

  • Huolehtiminen kiinteistön ja rakennusten pidosta (normaalista ylläpidon järjestämisestä huolehtiminen) hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen antamien ja ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön kirjanpidosta vastaaminen siten, että se on lain mukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty. (kirjanpito, palkkojen ja palkkioiden laskenta, laskujen maksaminen ja vastikevalvonta)