Kirjanpito ja raportointi

Onnimanni Kiinteistöpalveluissa tehdään asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpitoa. Asiakkaina on myös arvonlisäverovelvollisia kiinteistöjä. Muiden osakeyhtiöiden kirjanpito hoituu Tilitoimisto Onnimannissa.

Sähköisen taloushallinnon avulla taloyhtiöllä on ajantasainen tieto taloudellisesta tilanteesta ja sitä suosittelemme asiakkaillemme. Meiltä hoituu toki tarvittaessa perinteinen jälkikäteen paperitositteiden perusteella tehtävä kirjanpito.

Vastikevalvonta, maksuliikenne ja palkat

Lähetämme vastiketilisiirrot, e-laskut ja suoramaksut osakkaille ja valvomme, että kaikki hoitavat maksunsa. Tarvittaessa lähetämme maksukehotukset ja hoidamme perinnän. Myös mittarilukemiin perustuva vesilaskutus onnistuu.

Huolehdimme laskujen vastaanottamisesta, niiden tiliöinnistä, maksusta ja hyvityslaskujen kohdistamisesta.

Laskemme palkat ja palkkiot, huolehdimme niiden maksamisesta sekä ilmoituksista tulorekisteriin.

 

Kiinteistösihteerin palvelut

Kiinteistösihteerien puhelinpalvelu (03 7156 001) on avoinna arkisin klo 12-15. Heihin voi ottaa yhteyttä vastikeisiin ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Tilitoimisto Onnimanni tarjoaa kiinteistösihteerien palveluja myös muille isännöintitoimistoille.

Isännöinti

Isännöintipalvelumme keskittyvät lähinnä hallinnolliseen isännöintiin, mutta yhteistyöverkostomme kautta myös vaativammat tekniset asiat saadaan ratkaistua. Hyödynnämme työssämme nykyaikaisia järjestelmiä: taloushallinnon tiedot pidetään jatkuvasti ajantasalla ja viestintää varten jokaisella taloyhtiöllä on omat nettisivut sekä sovellus.

Isännöitsijän sijaispalvelut kuuluvat valikoimaamme.