Kirjanpito, budjetointi ja raportointi

Hoidamme kirjanpidon, tilinpäätökset ja veroilmoitukset joko meidän Domus-järjestelmällämme tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omalla järjestelmällä. Sähköisen taloushallinnon avulla taloyhtiöllä on ajantasainen tieto taloudellisesta tilanteesta ja sitä suosittelemme asiakkaillemme.

Meiltä onnistuu myös taloyhtiön budjettien laadinta, projektibudjetointi, budjettien seuranta, lainaosuuslaskelmat ja muut taloyhtiön tai isännäitijän tilaamat taloudelliset selvitykset. Taloushallinnon asiantuntijamme ovat tilattavissa raportoimaan taloyhtiön hallituksen kokoukseen tai yhtiökokoukseen.

Vastikevalvonta, maksuliikenne ja palkat

Lähetämme vastiketilisiirrot, e-laskut ja suoramaksut osakkaille ja valvomme, että kaikki hoitavat maksunsa. Tarvittaessa lähetämme maksukehotukset ja hoidamme perinnän. Myös mittarilukemiin perustuva vesilaskutus onnistuu.

Huolehdimme laskujen vastaanottamisesta, niiden tiliöinnistä, maksusta ja hyvityslaskujen kohdistamisesta.

Laskemme palkat ja palkkiot, huolehdimme niiden maksamisesta sekä ilmoituksista tulorekisteriin.

 

Kiinteistösihteerin palvelut

Kiinteistösihteerien puhelinpalvelu (03 7156 001) on avoinna arkisin klo 12-15. Heihin voi ottaa yhteyttä vastikeisiin ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kiinteistösihteerien palveluja myös muille isännöintitoimistoille.

Isännöinti

Olemme erikoistuneet pienten taloyhtiöiden isännöintiin, mutta asiakkaaksemme ovat tervetulleita kaikenkokoiset taloyhtiöt.  Parasta osaamisaluettamme on taloyhtiön talous, hallinto ja projektijohtaminen.

Kiinteään kuukausihintaan sisältyy:

  • Huolehtiminen kiinteistön ja rakennusten pidosta (normaalista ylläpidon järjestämisestä huolehtiminen) hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen antamien ja ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön kirjanpidosta vastaaminen siten, että se on lain mukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty. (kirjanpito, palkkojen ja palkkioiden laskenta, laskujen maksaminen ja vastikevalvonta)